Sterkman_logo

Elektrische installaties

Sterk allround!

Als allround elektrisch installatiebedrijf houdt Sterkman zich bezig met de uitvoering van elektrotechnische installaties en onderhoud in utiliteits- en woningbouwprojecten in heel Nederland.

Maatwerk in ontwerp, advies en onderhoud

Sterkman Safety Advices & Products BV biedt maatwerk in al onze services. In goed overleg inventariseren we de behoeften binnen uw organisatie. Vervolgens werken we rendabele en efficiënte oplossingen uit waar uw bedrijf duurzaam van profiteert.

AUTOCAD
Sterkman beschikt over een team van deskundige AUTOCAD-tekenaars en werkt met het programma Stabiplan. Bij nieuwbouw- of verbouwprojecten kunnen wij het tekenwerk en vergunningstraject (NEN-EN1838) verzorgen, evenals de installatie conform NEN1010 en het onderhoud. Nieuwe producten
Binnenkort kunt u op deze site een nieuwe range aanvullende producten verwachten:

  • led-verlichting;
  • zonnepanelen;
  • verlichtingsarmaturen;
  • meterkasten.

Wij houden u graag op de hoogte. Kijk regelmatig op deze site voor de allerlaatste informatie.

Led-verlichting

Energiezuinige verlichting helpt u direct te besparen op uw uitgaven. Bovendien is led-verlichting niet alleen zuinig, maar ook beter voor een schoon milieu.

Zonnepanelen

Elektriciteit opwekken met zonnepanelen past uitstekend binnen een strategie van duurzaam ondernemen. Sterkman helpt u graag met een kwalitatief hoogwaardige installatie die al verrassend snel na de eerste investering kan renderen.

Verlichtingsarmaturen

Toparmaturen in een betaalbare uitvoering die passen bij de stijl en identiteit van uw bedrijf – Sterkman maakt zich sterk voor een stijlvol ontwerp.

Slimme meterkasten

Op het gebied van slimme meterkasten kan Sterkman zich meten met de meest innovatieve designers en installateurs.
Onderhoud in utiliteit en woningbouw projecten in geheel Nederland.