Sterkman_logo

Welkom bij Sterkman Safety Advices & Products

Elektrisch installaties
Branddetectie|Ontruiming
Nood en transparantverlichting
Data
Inbraak
cctv (camera’s)

Sterkman Safety Advices & Products adviseert u over het beveiligen van uw thuis- en werksituatie met behulp van elektrotechnische installaties. Onze werkzaamheden bestaan onder meer uit reparatie aan de meterkast, het bijplaatsen van groepen, het verhelpen van storingen elektra, het maken van een compleet lichtplan, en het plaatsen hiervan conform de NEN1010 norm. Wij ontwerpen en tekenen deze installaties zelf en monteren deze. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd en NCP/KIWA erkend in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van elektronische brandveiligheidinstallaties. U kunt hierbij ook denken aan elektronische brandmeldinstallaties, ontruimingsinstallaties en noodverlichting. Sterkman Safety Advices & Products is een elektrotechnisch installatiebureau en een NCP/KIWA erkend Installatie/onderhoudsbedrijf Brandmeldinstallaties.

Kantoor

Boezemweg 13a
3255 MC Oude Tonge
Tel (0187) 64 29 41

info@sterkman.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 8:00 – 17:00 uur

sterkman installatie

Elektrische installaties

Als allround elektrisch installatiebedrijf houdt Sterkman zich bezig met de uitvoering van elektrotechnische installaties en onderhoud in utiliteits- en woningbouwprojecten in heel Nederland.

Maatwerk in ontwerp, advies en onderhoud

Sterkman Safety Advices & Products BV biedt maatwerk in al onze services. In goed overleg inventariseren we de behoeften binnen uw organisatie. Vervolgens werken we rendabele en efficiënte oplossingen uit waar uw bedrijf duurzaam van profiteert.

Branddetectie|Ontruiming

Erkend en deskundig

Brandmeld- en ontruimingsinstallaties
Goede veiligheidssystemen binnen uw bedrijf zijn van levensbelang.

Uitbreiding of nieuwe BMI
Of u nu een bestaande brandmeldinstallatie (BMI) wilt uitbreiden of moet voldoen aan de eisen van een verzekeringsmaatschappij of de brandweer, Sterkman verzorgt het complete traject voor u.

Ontruimingsplan
Een ontruimingsplan voor gebouwen is verplicht volgens het Besluit brandveilig gebruik bouwwerken. Een goed ontruimingsplan bevat taken, instructies en tekeningen van de vluchtwegen.

Nood en transparantverlichting